Video Mark Rutte opgedoken: heeft hij tóch een relatie?

Wie zegt lieverd tegen Mark Rutte?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het liefdesleven van Mark Rutte houdt al jaren de gemoederen bezig in ons land. Nadat hij afgelopen weekend met een andere man gezien werd op een terras, duiken er opnieuw beelden op van de premier.

Er is een hoop ophef ontstaan nadat Mark Rutte afgelopen weekend werd gespot met een andere man op het terras. Het zorgde voor een hoop vragen: had de premier een date, of gaat het gewoon om een kennis?

‘Afspraak was met gewone vriend’

Een foto van het ‘afspraakje’ belandde op Twitter en zorgde voor een hoop reacties. Hoewel een aantal mensen denken te weten dat het om een date gaat, wordt er eerder gedacht dat de man een gewone vriend is. ,,Deze foto’s kun je wekelijks van Rutte maken in de binnenstad van Den Haag. Hij spreekt vaak met zijn vrienden af in de plaatselijke horeca”, zo reageerde iemand onder het bericht.

‘Tot zo lieverd’

Toch zijn er vandaag wéér beelden opgedoken die te maken kunnen hebben met het verborgen liefdesleven van de premier. Yvonne Coldeweijer deelt beelden van een Amerikaans YouTube kanaal waarin te zien is dat Rutte uit een auto stapt.

Wie goed luistert, hoort een man vanuit de auto het volgende tegen Rutte zeggen: ,,Tot zo lieverd.” De premier zegt vervolgens ’tot zo’ terug. Daarna stapt de man aan de andere kant van de auto uit, zodat hij niet gezien wordt. Heeft Rutte dan tóch een relatie waar niemand vanaf weet?

Bekijk de beelden hieronder:

Tags

MARK RUTTE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie