Viert Amalia vakantie met Spaanse koninklijke familie?

Amalia in Spanje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het lijkt erop dat Amalia is vertrokken naar Mallorca om daar te genieten van een vakantie voordat de examenuitslagen binnen zijn. Zou Amalia bij de Spaanse koninklijke familie verblijven?

Luchtvaartjournalist Menno Swart meldde zondag op Twitter dat hij uit betrouwbare bron had gehoord dat de koning vanaf Schiphol was vertrokken met een privéjet.

Examenuitslag

Het toestel vertrok vanaf een speciale plek op Schiphol, waar vrijwel alleen staatshoofden opstappen. Niet veel later bleek het vliegtuig geland te zijn op het Spaanse eiland Mallorca. Wie er in de privéjet stapten is niet bekend, maar het zou héél goed om kroonprinses Amalia kunnen gaan. Zij krijgt namelijk donderdag haar examenuitslag.

Menno Swart heeft al eerder zijn gelijk gekregen. In de herfstvakantie, toen de Oranjes vertrokken naar Griekenland, kwam hij er als eerste achter. Het zou dus heel goed kunnen dat Menno weer gelijk heeft.

Vakantiepaleis

De Spaanse koninklijke familie zou op 6 juni naar Mallorca gevlogen zijn. Daar verblijven ze in Marivent Palace. Sinds enkele jaren is dit paleis dé plek waar de koninklijke familie hun vakanties doorbrengen.

In 2015 hebben verschillende Spaanse media naar buiten gebracht dat de Spaanse koninklijke familie, de Oranjes hadden uitgenodigd om een paar dagen door te brengen in het prachtige paleis.

Zou Amalia deze keer zonder haar ouders en zusjes naar het paleis afgereisd zijn? Het enorme paleis is al bekend terrein voor de kroonprinses, én ze is daar in goede handen. Dezelfde vakanties beleven als meiden van haar leeftijd, zit er namelijk niet in voor Amalia. Op deze manier kan ze toch nog ervan genieten dat haar examens voorbij zijn.

Tags

KONING WILLEM-ALEXANDERKONINGIN MAXIMAKROONPRINSES AMALIAMAXIMAORANJESPRINSES AMALIAWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie