Viktor Brand slaat terug na kritiek Johan Derksen: ‘Ik weet wie het zegt’

Viktor Brand
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De presentator van programma’s als Mr. Frank Visser Doet Uitspraak op SBS6 heeft door de jaren heen een dikke huid ontwikkeld. Zelfs de felle uithaal van Johan Derksen doet hem niets. ,,Ik weet wie het zegt.”

‘Zó kinderachtig!’

Onlangs haalde Johan Derksen flink uit naar Viktor Brand. De voetbalanalist zei nooit naar Mr. Frank Visser Doet Uitspraak te gaan kijken, omdat hij ervan ‘walgt’.

,,Die Frank Visser kan ik nog wel hebben, dat lijkt me wel een aardig mannetje met dat petje. Maar die gozer die hem dan introduceert… Zó kinderachtig! Alsof hij kleuters toespreekt”, klaagde Derksen in De Oranjezomer.

Viktor ligt er niet wakker van

Maar Viktor Brand ligt er niet wakker van. De uithaal ziet hij zelfs als een compliment. ,,Johan Derksen, tja, zullen we doorgaan? Nee, dat zie ik als een compliment en ik weet wie het zegt”, zegt Viktor in het programma De 10 Van op Radio 10.

De kritiek doet hem tegenwoordig niets meer, zelfs niet die van Johan Derksen. ,,Ik heb op de één of andere manier een hele dikke huid en ik kan het inmiddels ook allemaal tot me nemen alsof het niet over mij gaat”, legt de presentator uit.

‘Waar komt dit vandaan?’

Maar in het begin was dat wel anders. Toen hij net begon met televisie maken trok hij zich wél wat aan van de kritiek. Hij las de meest onaardige dingen over zichzelf en vroeg zich af waar dat dan vandaan kwam.

,,Dan dacht ik: joh, je kent me niet, waar komt dit vandaan? Wees dan een vent en stuur het me direct in plaats van dat je het zo de wereld in slingert”, legt hij uit. ,,Maar inmiddels doet dat me echt geen moer meer. Helemaal niet als het niet in volzinnen geschreven is en met zestien taalfouten.”

Tags

DE ORANJEZOMERFRANK VISSERJOHAN DERKSENMR FRANK VISSER DOET UITSPRAAKMR. FRANK VISSERVIKTOR BRAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck