Viola Holt WOEST op weekblad Story

Viola Holt
Door: Charlotte Wijnen
17-05-2021

Viola Holt is woest: weekblad Story haalt volgens haar oude koeien uit de sloot en ze roept op om het blad niet te kopen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De voormalige televisiepresentatrice van de ‘5 Uur Show’ laat zich graag uit op Facebook en dat valt de bladen ook op. Zo kopt Story deze week: ‘5 Uur Show-Rivale beëindigt jarenlange wapenstilstand: Viola Holt verklaart Catherine Keyl opnieuw de oorlog!’ Viola was allesbehalve blij met de kop.

Haat

Viola deelde op Facebook een foto van ruim 30 jaar oud van Catherine Keyl met voormalig presentator Marc Jacobs. Zij presenteerden een ontbijtshow bij RTL Véronique, de voorloper van het huidige RTL4. De foto bracht Viola weer zoveel haatgevoelens naar boven, dat ze zich erover uit liet op Facebook.

Op haar Facebookpagina schreef ze bij de foto: ,,Marc Jacobs en Keyl bij de Ontbijtshow, hij had er naar eigen zeggen een maagzweer aan overgehouden. Toen ze mijn medepresentatrice werd bij de 5 Uur Show zei Marc: gecondoleerd.’’

‘Oude koeien uit de sloot’

Dus Story schreef er een artikel over, tot grote ergernis van Viola. ,,Wakker, koffie, tuindeuren open.. Story haalt oude koeien uit de sloot, en slechte foto’s zijn er genoeg he. Ach ik lees het niet eens, koop het blad niet en neem fluitend nog n kop koffie. Onverwoestbaar goed humeur vandaag. Fijn weekend”, schrijft ze wéér op Facebook.

Maar Story-journalist Jeffrey Stevens haalt zijn schouders ervoor op: ,,Viola’s manier om te zeggen: ren snel naar de winkel, want ik sta in de Story”, Twittert hij. Ook zegt hij dat hij na die Tweet gelijk geblokkeerd werd door Viola.

TAGS

Meer DenD