Visagist Nikkie de Jager (23) koopt gigantisch landhuis

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer
Wereldwijd heeft zij miljoenen aanhangers en daar mag Nederland trots op zijn. Zelfs Kim Kardashian en Katy Perry hebben zich al door haar laten opmaken.
De sleutel tot haar succes is dat zij The Power of Make Up laat zien. Dat het Nikkie voor de wind gaat, blijkt wel uit het feit dat zij de trotse eigenaar is een landhuis met bijgebouw.

Brabant

Nikkie kocht het landhuis in het Brabantse Uden voor 645.000,–, terwijl de oorspronkelijke vraagprijs 945.000,– euro was. Het landhuis heeft maar liefst 38 maanden te koop gestaan, schrijft Bekendeburen.

Nikkie heeft er wel een hypotheek op laten vestigen van 662.300,– euro. Voor dit geld krijgt zij een landhuis met een woonoppervlakte van 293 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zes, waaronder vijf slaapkamers en 2 badkamers.

Wijnkelder

Dit alles verdeeld over twee woonlagen, een zolder en een wijnkelder. Als extra’s valt te noteren een jacuzzi, whirlpool, stoomcabine en een sauna. Koken kunnen Nikkie en haar vriend in de riante woonkeuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Het landhuis ligt aan de bosrand en heeft een achtertuin van maar liefst 1155 vierkante meter. Er is een vrijstaande garage welke ruimte biedt aan twee auto’s en er zijn op het terrein nog drie carports te vinden.

Het bijgebouw kan dienen als kantoor of wellicht haar nieuwe beauty ruimte. Het gehele perceel is omheind en beveiligd.

Tags

BRABANTNIKKIE DE JAGERNIKKIE TURTORIALS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie