Volgens Duitse media: ‘Prins Harry slikt pillen tegen zware depressie’

Prins Harry slikt pillen tegen depressie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Volgens Duitse media gaat het niet goed met prins Harry. Hij heeft last van hoofdpijn, angst en slapeloosheid. Allemaal een gevolg van de zware depressie waaraan hij zou lijden. Vrienden verraden dat hij ‘medicijnen slikt tegen de demonen in zijn hoofd’.

Het gaat niet goed met prins Harry. Het zou allemaal begonnen zijn met de dood van zijn moeder, prinses Diana. Harry was op dat moment pas twaalf jaar oud, maar zocht pas op 28-jarige leeftijd hulp omdat zijn broer William hem dat aanraadde. Vervolgens brak de enorme ruzie met zijn familie uit.

Spijt?

Zijn vrouw Meghan was niet gelukkig met haar nieuwe leven in het Verenigd Koninkrijk, dus pakte prins Harry zijn koffers en verhuisde met haar en zoontje Archie naar Los Angeles. Voor Meghan was het haar thuis, maar Harry moest enorm wennen aan de nieuwe omgeving. Hij zat daar zonder vrienden, familie en werk. Toch deed hij precies wat Meghan wilde, maar het lijkt erop dat hij daar steeds meer spijt van begint te krijgen.

Schuldgevoelens

Harry weet dat hij fouten heeft gemaakt. Hij stelde iedereen teleur en deed en zei dingen die zijn familie pijn deden. Maar nu begint hij toch heimwee te krijgen naar zijn familie en heeft hij last van vreselijke schuldgevoelens, zo meldt het Duitse blad Neue Post.

Met de dag zou hij zich ongelukkiger voelen en slapen doet hij niet meer. Vrienden verraden aan het blad dat er slechts één optie voor de prins was, en dat was pillen slikken. Niet alleen tegen zijn slapeloosheid, maar ook ’tegen de demonen in zijn hoofd’. Gehoopt wordt dat de pillen werken en dat Harry er snel weer bovenop komt.

Tags

MEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck