Volgers herkennen Ruud de Wild niet meer: ‘Wat heeft ze allemaal aan je veranderd?’

Ruud 'botox' de Wild wordt niet meer herkend
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Olcay Gulsen heeft wat kritiek ontvangen van haar volgers nadat ze een foto met haar partner Ruud de Wild deelde. Zo herkent een volger Ruud niet meer…

,,We doen net of we aan het werk zijn…”, schrijft Olcay bij een aantal foto’s met haar partner Ruud de Wild. Olcay kan rekenen op een hoop complimenten van haar volgers, maar krijgt ook kritiek. Zo valt het een volger op dat Ruud behoorlijk is veranderd. ,,Wat heeft ze allemaal aan je veranderd?”, vraagt de volger. ,,Herken je bijna niet meer. Niet goed als een vrouw je niet neemt zoals je bent…”

‘Hij domineert mij’

Hoewel de volger vermoedt dat Olcay achter de transformatie van Ruud zit, vertelde Olcay al eerder dat ze thuis ‘niks te vertellen heeft’. Hoewel iedereen denkt dat Olcay dominant is, is volgens haar Ruud juist degene die dominant is. ,,Hij doet altijd heel soft en lief over mij, maar uiteindelijk domineert hij mij”, vertelde Olcay eerder in Isola di Beau. Zo mag ze niet eens de vaatwasser inruimen. ,,Ik mag van Ruud niet in de buurt komen, omdat ik het volgens hem niet kan.”

Tags

OLCAY GULSENRUUD DE WILD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck