Volgers lachen om goedkoop cadeau van Kelly aan Max

Max krijgt een wel heel goedkoop cadeau van Kelly
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Met zijn succesvolle carrière verdient Max Verstappen miljoenen, toch zegt dat niet dat hij op zijn verjaardag moet rekenen op dure cadeaus. Volgers moeten behoorlijk lachen om het cadeau dat hij van zijn vriendin Kelly Piquet heeft gekregen. ,,Dat kreeg ik toen ik tien was!”

Max Verstappen is 30 september 25 jaar geworden. Maar voor wie denkt dat Max wordt overladen met luxe en dure cadeau’s, blijkt het het helemaal mis te hebben. Zo heeft hij van zijn vriendin Kelly een cadeau gekregen dat volgers niet serieus kunnen nemen.

Kinderhorloge

In haar laatste post heeft Kelly een aantal foto’s van de reis naar Singapore gedeeld. Tussen de serie foto’s is een foto van een verjaardagstaartje voor Max te zien. Daarna volgt een foto van zijn cadeau: een bijzonder horloge.

Op de foto laat Kelly zien dat Max een horloge om zijn pols draagt. Het is echter niet zomaar een horloge; het lijkt eerder op een accessoire dat voor kinderen is bedoeld. In de reacties moeten volgers vooral lachen om het cadeau.

40 euro

,,Dat horloge!”, reageert iemand lacherig onder de post. En een ander: ,,Die kreeg ik van mijn oma 35 jaar geleden toen ik 10 jaar oud werd.”

Het horloge blijkt van Flik Flak te zijn, en Kelly hoefde er niet veel tijd en moeite in te stoppen: het exemplaar is overal op internet te vinden. Ook hoefde ze er niet diep voor in de buidel te tasten. De prijs van het horloge is 40 euro.

Tags

KELLY PIQUETMAX VERSTAPPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck