Volgers openen aanval op Nikkie Plessen: ‘Zó ordinair’

Bimbo Plessen laat graag haar doos zien
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nikkie Plessen showt haar nieuwe outfit op Instagram maar wordt volledig afgekraakt door haar volgers. ,,Dit is echt ordinair”, luidt het.

,,We komen net terug van RTL Boulevard en waar hadden we het over? Over de onderbroek die weer helemaal hot and happening is”, vertelt Nikkie in het filmpje waarin ze haar outfit showt. ,,Dus ik probeerde ook een beetje mee te doen met deze Hailey Bieber trend.”

Onderbroek

Nikkie vraagt vervolgens wat haar volgers ervan vinden. ,,En wat vind jij van de ‘onderbroeken’ trend?”, schrijft ze bij de beelden. Uit de reacties blijkt dat volgers het helemaal niks vinden. Sterker nog: Nikkie heeft nog nooit zo veel negatieve reacties onder een post op Instagram gekregen.

‘Ordinair’

,,Vreselijk. Veel te kort en het staat niet netjes. Maar ieder z’n ding”, reageert een volger. Velen vinden de outfit behoorlijk ordinair. ,,Ordinair. Leuk voor meiden van 18 jaar, maar niet voor ouderen”, schrijft iemand. En een ander: ,,Al kun je het hebben vind ik het niet mooi. Echt ordinair… sorry.”

Een andere volger vraagt zich af of Nikkie het nooit koud heeft. ,,Heb jij het nooit koud? Ik zit met mijn geitewollen sokken en joggingpak aan op de bank.”

Tags

NIKKIE PLESSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck