Volgers Roxeanne verbijsterd

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Een slanke den is Roxeanne Hazes nooit geweest. Borsten, billen: ze waren altijd goed gevuld. Voor haar lichaam heeft ze zich nooit geschaamd, en zelfs toen ze net bevallen was van zoontje Fender durfde ze het aan om strakke kleding aan te trekken of met bikini op de foto te gaan. Nu, een jaar na de bevalling, is er van de overtollige kilootjes weinig meer over.

‘Knappe mama’

Op een foto die Roxeanne van zichzelf plaatste op haar Instagram is duidelijk dat de zangeres de laatste tijd op haar eten heeft gelet en misschien ook wel fanatiek is gaan sporten. Ze ziet er namelijk strakker uit dan ooit! Haar volgers reageren razend enthousiast, want Roxeanne ziet er prachtig uit. ,,Knappe mama!”, reageert iemand. ,,Fender heeft een supermooie mama”, ,,Wat zie jij er nu goed uit”, en ,,Wat is je geheim”, schrijven anderen in de reacties.

De zangeres is altijd openlijk geweest over haar gewicht. Zo maakte ze in maart nog bekend dat ze 86 kilo woog. Vorig jaar oktober liet ze nog weten dat ze tijdens haar zwangerschap dertig kilo was aangekomen. Zo te zien is ze al dat gewicht inmiddels kwijtgeraakt.

https://www.instagram.com/p/B0LdeaSoXiM/

 

Tags

AFGEVALLENDIEETGEHEIMGEWICHTINSTAGRAMKILO'SOVERGEWICHTROXEANNE HAZESZWANGERSCHAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie