Volgers walgen van Monique

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Monique Westenberg postte een leuke foto van zichzelf en een teckel op Instagram…tenminste, dat dacht ze. Ze krijgt namelijk bakken kritiek. Het hondje kust haar namelijk op de foto op haar mond, en dat vinden veel volgers niet fris.

‘Niet fris’

Zelf heeft Monique er geen problemen mee want ze schrijft bij de foto ‘De lekkerste teckelkusjes’. Veel volgers zijn het echter niet met haar eens, want kus van een hond op de mond vinden zijn erg vies. ,,Gadverdamme”, ,,Bah”, en ,,Smerig”, zijn een aantal korte reacties van mensen die niet begrijpen waarom Monique het toestaat. Er zijn ook mensen die iets meer woorden gebruiken om hun mening te uiten. ,,Leuke foto maar niet fris. Liefde voor dieren kan ook te ver gaan”,,Sorry hoor maar ik vind dit echt smerig. Het is niet goed voor je want die hond zit met zijn snuit overal in”, en ,,Ik snap het maar het is echt ongezond”, schrijven zij.

Van al die reacties zal Monique zich vast niets aantrekken. Zij is een echte dierenvriend en haar liefde voor honden lijkt geen grenzen te hebben.

https://www.instagram.com/p/B-m1U8MgOt-/

Tags

FOTOHONDVIESVOLGERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck