Volgers zijn Lil’ Kleine helemaal zat

Lil Kleine
Door: Charlotte Wijnen
10-06-2021

Lil’ Kleine, die eigenlijk Jorik Scholten heet, plaatste gisterenavond een foto op Instagram. Maar de tekst die hij erbij zet wordt allesbehalve geaccepteerd door zijn volgers.

Jorik deelde een foto op Instagram waarop hij poseert in hotel Jakarta in Amsterdam. ,,Zorg ervoor dat dit je droom is”, schrijft hij erbij. En dat zorgde ervoor dat de rapper bakken vol kritiek over hem heen kreeg.

Klaar mee

Sinds de vermeende mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes, zijn volgers helemaal klaar met de rapper. ,,Ja want het is mijn droom om mijn vrouw te slaan”, reageert een volger. En een andere: ,,Zit er een bloedspetter op het raam?”

Vrijwel geen enkele reactie onder zijn bericht is positief. Sommige volgers bedenken zelf een eigen bijschrift bij de foto: ,,Wanneer je je vriendin hebt mishandeld en ze is eindelijk stil.”

Weer problemen?

Gisteren was het nog feest bij het stel. Zoontje Lío mocht twee kaarsjes uitblazen. Maar er is alweer een aanwijzing die erop lijkt dat het nog steeds niet echt botert tussen de twee…

We weten namelijk allemaal dat Lil’ Kleine en Jaimie er een handje van hebben om elkaar gelijk te ontvolgen op Instagram wanneer er ruzie is geweest. En hoewel ze elkaar na de vermeende mishandeling nog volgden, is dat nu niet meer het geval. Wat is er toch aan de hand?

Meer DenD