Voor DEZE bekende familie worden de Meilandjes ingeruild

Chateau Meiland Exit
Door: Eva Steins
26-11-2020

Het wordt flink terugschakelen voor fans van de familie Meiland. De familie die normaal twee keer per week te zien is op de buis, wordt binnenkort ingeruild voor een nieuw fris gezin. En hun vervangers zijn geen onbekenden…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De familie Meiland maakte in 2007 hun debuut op de Nederlandse televisie. In het programma ‘Ik vertrek’ was te zien hoe Erica, Martien en dochters Maxime en Montana emigreerden naar Frankrijk. Zij gooiden het roer volledig om en kochten een vervallen kasteel in een Frans gat. Het avontuur viel in het water en de familie keerde gauw terug.

In 2019 probeerden zij het gewon nog een keer: de familie Meiland was terug. Het programma Chateau Meiland werd zó populair, dat de familie zelfs een Televizier Ring won. Maar nu is er een einde gekomen aan het succesvolle tijdperk op SBS6.

Vervanging

De familie zal plaats moeten maken voor de familie Gillis: oude bekenden van programma Massa is Kassa. In het programma Familie Gillis: massa is kasse worden miljonair Peter Gillis (58) en zijn vriendin Nicol (30) gevolgd. Peter richtte ‘De Oostappen Groep Vakantieparken’ op, die door de coronacrisis hard getroffen werd.

In het tweede seizoen van het razend populaire programma is te zien hoe de parken weer ‘coronaproof’ worden geopend. Het programma staat bekend als ‘guilty pleasure’. Kijkers vinden het zó fout, dat het een heerlijk programma is om naar te kijken.

LEES OOK:

Maxime Meiland: ‘Vader Claire eist haar op’

Meer DenD