Voor zóveel euro verkoopt Art Rooijakkers zijn huis

Art gaat goed cashen met verkoop woning
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Ongeveer een jaar geleden maakte Art Rooijakkers bekend een punt te hebben gezet achter zijn twintig jaar lange relatie met zijn ex-vriendin Andrea. Art Rooijakkers heeft haar toen uitgekocht om in het huis te blijven wonen, maar nu heeft hij het tóch te koop gezet. 

Samen met hun tweeling woonden Art en zijn (inmiddels) ex-vriendin samen in een grachtenpand midden in Amsterdam. Volgens BekendeBuren heeft Art zijn ex destijds uitgekocht voor ruim 128.000 euro.

Alles erop en eraan

Maar nu, een jaar na de breuk, heeft hij het grachtenpand alsnog te koop gezet. Het grachtenpand van de presentator is niet zomaar een pand, het is een Rijksmonument. Het huis is in totaal 160 vierkante meter groot en heeft twee verdiepingen. Er zijn drie slaapkamers, één badkamer en één woonkamer. En niet te vergeten de open woonkeuken mét kookeiland. En als kers op de taart heeft het pand ook nog een dakterras.

Drie ton winst

Afgelopen juni werd het huis getaxeerd op 1,1 miljoen euro, maar Art heeft zijn nederige stulpje nu te koop gezet voor 1.395.000 euro.

In 2016 kocht hij het voor 960.000 euro. Door de huizenmarkt die momenteel door het dak schiet, kan hij dus ruim drie ton winst maken met deze verkoop. 

Zie hier het huis van Art Rooijakkers: https://www.bekendeburen.nl/tv-%20presentator-%20art-%20rooijakkers-%20zet%20-na%20-relatiebreuk-%20zijn-%20amsterdamse-%20grachten-appartement-%20te-%20koop

Tags

ART ROOIJAKKERSGRACHTENPANDHUIZENMARKTTE KOOPVERKOOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck