Voor zóveel verkoopt Nikkie Plessen haar Amsterdamse herenhuis

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Modeontwerpster Nikkie Plessen en haar man Ruben Bontekoe hebben hun herenhuis in Amsterdam Zuid te koop gezet, dat meldt website Bekende Buren.

Nikkie Plessen en haar man wonen samen met hun dochter Jolie en zoon Alain in het herenhuis aan het Amsterdamse Vondelpark. Maar ze gaan verhuizen: het stel vraagt 5.480.000 voor het pand. Zelf kochten ze het bijna twintig jaar geleden en lieten er 4,5 miljoen euro aan hypotheken op vestigen. Voor hoeveel ze het zelf hebben gekocht is onbekend, maar op basis van de hypotheken zou een winst van rond de 1 miljoen euro mogelijk zijn.

Interne lift

Het herenhuis van zes verdiepingen beschikt over voldoende luxe: een interne lift, thuisbioscoop, dakterras, jacuzzi en tuin. Het huis is in totaal 331 vierkante meter en heeft tien kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers. Uiteraard kan een grote tuin, van 100 vierkante meter, ook niet ontbreken bij dit pand in de hoofdstad. Het huis heeft daarnaast ook nog een dakterras van 45 vierkante meter.

Kijk voor foto’s op de website van Bekende Buren: https://www.bekendeburen.nl/nikkie-plessen-zet-haar-miljoenen-pand-in-amsterdam-zuid-te-koop-zie-fotos

Tags

NIKKIE PLESSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck