Voormalige eigenaar villa Meilandjes reageert op verkoop

Kensington
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De familie Meiland gaat Hengelo officieel verlaten. Zij kochten een prachtige villa in Noordwijk, die van een bekende Nederlander bleek te zijn: de drummer van de band Kensington. Niles van den Berg reageert nu op de verkoop aan de bekende familie…

De familie Meiland moest hun Hengelose woonboerderij op stel en sprong verlaten nadat bleek dat er iets mis was met het bestemmingsplan. Op zoek naar een nieuwe woning dus, die zij uiteindelijk vonden in Noordwijk.

Drummer

Erica en Martien kochten het prachtige huis over van de Kensington-drummer, voor een bedrag van maar liefst 2,7 miljoen euro. Aan Frank Dane vertelt de drummer de details van de verkoop.

Niles wist direct dat het de familie Meiland was die zijn huis kwam bezichtigen, na een tip van zijn makelaar. ,,De makelaar zei dat er iemand langskwam die van wijn hield, dus toen wist ik voldoende.”

‘Apart’

Volgens Niles is de prachtige miljoenenvilla ‘perfect’ voor de familie. ,,Dit is natuurlijk een perfect huis voor hun. Ze waren op zoek naar een huis waar ze met z’n tweeën konden wonen. Wel apart, maar toch met elkaar!”

De drummer kocht het huis jaren geleden en knapte het samen met zijn vader op. Het huis is voorzien van twee aparte woongedeeltes, en bouwde Niles er een appartement in.

Bekijk hier de foto’s van de prachtige villa

Tags

CHATEAU MEILANDKENSINGTONMEILANDVILLA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck