Voormalige hartsvriendin vertelt over intimidatie door Rachel Hazes

Rachel Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De voormalige beste vriendin van Rachel Hazes, Marieke van Beek, zwijgt niet langer. Nu Rachel in de rechtszaak tegen van Beek wéér in het ongelijk is gesteld, vindt Marieke het tijd om de waarheid te vertellen…

Rachel en haar voormalige beste vriendin Marieke van Beek raakten verzeild in een conflict over geld. Marieke huurde een tijd een woning van Rachel, maar al gauw ontstond er flinke drama. Volgens Rachel zou Marieke haar 1400 euro per maand moeten betalen voor de woning, terwijl Marieke beweert dat het zou gaan om een bedrag van 800 euro per maand. Dit alles gebeurde vlak na de periode dat Marieke haar 24/7 bijstond nadat Rachel zichzelf van het leven had proberen te beroven.

Intimidatie

Volgens Marieke bleef het niet bij enkel rechtszaken. Aan weekblad Weekend vertelt zij dat Rachel haar jarenlang geïntimideerd heeft, op de meest vreselijke manieren. ,,Dat gaat ver. Zo heeft ze mijn moeders bankrekeningen laten blokkeren en mijn auto in beslag laten nemen”, vertelt Marieke.

Een bizarre actie, waar volgens Marieke door Rachel nog een schepje bovenop werd gedaan. ,,Het is bijna niet voor te stellen, maar dan staat ze met haar telefoon te filmen en te lachen wanneer de sleepwagen mijn auto oplaadt, na alles wat ik voor haar heb gedaan”, vertelt Marieke over haar voormalige beste vriendin.

‘Verschrikkelijk’

Marieke zegt enorm geleden te hebben onder de pesterijen van Rachel. Aan Weekend vertelt zij dat zij zich in de afgelopen periode ‘verschrikkelijk’ heeft gevoeld.

,,Het liefst houd ik me sterk. Ik gun het haar niet om te laten zien dat het me raakt”, verklaart Marieke. Maar sterk blijven lukte haar niet altijd. ,,Maar als er een deurwaarder met zeven man én politie in je huis staat omdat zij onder valse voorwendselen een huiszoeking laten doen, dan ben je van steen als dat niets met je doet.”

De intimidatie heeft een enorme impact op Marieke gehad. ,,En wat als je auto voor je huis wordt weggesleept en je niet kunt pinnen in de supermarkt? Dan kan een rechter nóg zo duidelijk oordelen dat het allemaal onterecht was, het maakt je wel angstig.”

Hoe Rachel haar behandeld heeft heeft flinke emotionele littekens achter gelaten bij Marieke. ,,Het lijkt soms een slechte film, maar dit is nu mijn leven. Ik ben me aan het verdedigen tegen leugens.”

LEES OOK:

Wat heeft Rachel Hazes te maken met breuk Dre en Monique?

Tags

HUISRACHEL HAZESRUZIEVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck