Vraag het aan Lieve: ‘Alleen eerste dates! Waarom?’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Beste Lieve,

Ik ben 26 jaar oud en inmiddels wanhopig op zoek naar een serieuze relatie, maar het lijkt alsof ik nooit een tweede date kan scoren. Langzamerhand begin ik te twijfelen of er iets met mij mis is. Ik maak al een jaar gebruik van datingapps en hoewel ik veel dates heb gehad, belt niemand me ooit terug voor een tweede ontmoeting. De teleurstelling begint steeds meer aan me te knagen en heeft mijn zelfvertrouwen flink aangetast. Wat doe ik verkeerd? Help!


K.

Antwoord Lieve

Maak je geen zorgen, er is absoluut niets mis met jou! De datingjungle kan soms voelen als een hobbelige achtbaan, vooral met die apps die alles zo snel en oppervlakkig maken. Misschien wordt
het tijd om je profiel aan te passen en duidelijk te laten zien dat je op zoek bent naar echte verbinding. Gebruik deze tijd om te werken aan je zelfvertrouwen en te genieten van de dingen waar je van houdt. Wie weet komt die fantastische tweede date als een aangename verrassing dan heel snel op je pad.

Tags

LIEVE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck