Vraag het aan Lieve: ‘Bij die massage vlogen de vonken ervan af’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Beste Lieve,

Uit nieuwsgierigheid heb ik onlangs mijn allereerste tantramassage ondergaan. Na een stressvolle periode was ik er aan toe om mijn chakra’s eens lekker te laten doorstromen. Ik had bewust voor een keurige salon gekozen. Op de website stond dat het een sensuele, en geen seksuele, sessie in spirituele sfeer betrof. De (mannelijke) masseur ging respectvol te werk, maar bij de yoni (vagina) vlogen de vonken ervan af. Mijn vriend durf ik het niet op te biechten.
Ben ik nou ongewild vreemdgegaan, of is tantra geen seks?

M.K.

Antwoord Lieve

Vraag jezelf af waarom je het niet durft te vertellen aan je vriend. Probeer jouw ervaring niet te labelen (‘vreemdgaan’ of ‘seks’), maar ga af op je gevoel. Uit je brief maak ik op dat je kennelijk zelf vindt dat er een grens is overschreden. Je hebt bewust gekozen voor een keurige salon en was niet op zoek naar seks. Dus als dit een eenmalige ervaring was, zou ik er thuis verder het zwijgen toe doen.

Tags

LIEVELIEVE GEEFT ANTWOORD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck