Vraag het aan Lieve: ‘Durf ik voor hem te gaan?’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Hoi Lieve,

Ik ben superverliefd op een jongen van school, maar hij heeft geen flauw benul dat ik überhaupt besta. Mijn beste vriendin zegt dat hij eigenlijk te oud voor me is – ik ben 15, hij is 17. Maar telkens als ik hem zie, voel ik vlinders. Hij is heel populair, en lijkt zelfs een beetje op Justin Bieber. Voor mij is hij gewoon de perfecte jongen. Ik heb het gevoel dat ik gek aan het worden ben. Ik ben constant over hem aan het dagdromen, maar ik durf gewoon niet de eerste stap te zetten. Wat zal ik doen?

Anoniempje

Antwoord Lieve

Je bent niet gek aan het worden, echt niet. Verliefdheden kunnen ontzettend intens zijn. Besef wel dat je hem eigenlijk niet goed kent, dus het is lastig om te zeggen of hij echt de perfecte match is. Maak je geen zorgen over je verlegenheid, het is heel normaal om zenuwachtig te zijn als je iemand leuk vindt. Maar weet je, soms moet je gewoon de sprong wagen. Begin een gesprek, maak een grapje, laat zien dat je bestaat. Je hebt niks te verliezen, maar kunt misschien wel heel veel winnen. Succes!

Tags

VRAAG HET AAN LIEVE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck