Vraag het aan Lieve: ‘Hij is jaloers op mijn dj-succes!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Beste Lieve,

Mijn vriend Tim dwingt me om te kiezen tussen onze relatie en mijn grootste droom: werken als dj. Want nu ik steeds dichterbij het realiseren van mijn dj-carrière kom, lijkt Tim zich bedreigd te voelen. Hij legt een enorme druk op me. Ik houd ontzettend veel van hem, maar ik ben ook bang om spijt te krijgen als ik mijn passie opgeef.

T. uit D.

Antwoord Lieve

Als eerste is het belangrijk om met Tim te praten en openhartig te zijn over hoe je je voelt. Vertel hem waarom je die droom zo belangrijk vindt en waarom je die wilt najagen. Een gezonde relatie is gebaseerd op begrip en steun. Als Tim echt van je houdt, zal hij ook willen dat jij gelukkig bent en je dromen kunt waarmaken. Probeer samen te kijken naar manieren waarop je je dromen kunt najagen zonder dat het jullie relatie in gevaar brengt. Maar uiteindelijk ligt de keuze bij jou. Het is jouw leven en jij moet beslissen wat het beste is voor jou op de lange termijn. 

Tags

VRAAG HET AAN LIEVE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck