Vraag het aan Lieve: ‘Hoe stop ik met fantaseren over haar exen?’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Beste Lieve,

Ik ben 31 en hier is mijn bizarre probleempje. Het lijkt erop dat ik opgewonden raak als ik allerlei pikante details over het romantische verleden van mijn vriendin te horen krijg. In het begin was ze wat verlegen, maar toen ze merkte dat ik niet jaloers, maar juist opgewonden werd, begon ze alle sappige verhalen over haar negen exen met me te delen. Het wordt nog spannender, want ik ken haar laatste ex nog van de middelbare school. Ik fantaseer over mijn vriendin met haar ex wanneer ik alleen ben en wanneer we seks hebben. Hoe kan ik mijn obsessie voor haar verleden onder controle houden zonder onze relatie te verpesten? Mijn eerdere partners werden namelijk stapelgek van mijn eindeloze vragen over dit onderwerp.

Henk

Antwoord Lieve

Laten we het simpel houden. Als je fantasieën hebt over je vriendin en haar ex, dan is het tijd om je innerlijke scenarioschrijver aan de kant te zetten en je te concentreren op het heden. Stop met graven in haar verleden, focus op jullie heden, en maak wat nieuwe memorabele momenten samen. Vergeet die eindeloze vragen – laat het verleden rusten en laat de toekomst sexy worden. Probeer je fantasieën om te zetten in iets creatiefs. Schrijf erotische verhalen of poëzie en deel ze met je vriendin.

Tags

LIEVE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck