Vraag het aan Lieve: Hoezo een ‘zakendiner’ met kreeft en champagne?

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Dag Lieve,

Mijn man en ik hebben een gezamenlijke rekening. Laatst zag ik daar een afschrijving van een van de duurste visrestaurants van de stad. Op een dinsdagavond. Terwijl ik thuis op de bank zat met een gebakken visje. Hij zegt dat het gewoon een zakendiner was. Maar ik weet wie zijn collega’s zijn: mannen die liever bitterballen eten dan oesters sabreren. Dus waarom kreeft, en vooral met wie?

Mirella uit B.

Antwoord Lieve

Tja, dat is natuurlijk de hamvraag. Natuurlijk, het kán onschuldig zijn. Maar dan wel opvallend romantisch voor een doordeweekse avond. Vraag quasi-nonchalant: ‘Hoe was dat etentje eigenlijk? Zat Ton van Sales er ook bij, of was het weer die ene collega waar je zo goed mee klikt?’ Let dan vooral op zijn gezicht. Hij hoeft niet meteen te bloven, zweten is ook al een teken. En als je het écht niet vertrouwt? Stel dan voor om de volgende keer mee te gaan. Zijn reactie zal alles zeggen. Misschien wel meer dan een bonnetje.

Tags

VRAAG HET AAN LIEVE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • Dirck

Deze site gebruikt trackingtechnologieën. Je kunt ervoor kiezen om deze technologieën te accepteren of te weigeren.