Vraag het aan Lieve: ‘Ik ben zwanger en hij wil straks een open relatie!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Hi Lieve,

De dag nadat ik met trots mijn zwangerschap met mijn vriend deelde, vertelde hij dat hij een open relatie wil. Serieus, ik was sprakeloos. Híj was juist degene die zo enthousiast sprak over samenwonen, trouwen en een gezinnetje stichten. Ik was dolgelukkig toen ik zwanger raakte en kon niet wachten het blije nieuws met hem te delen. Maar nu zit ik hier, in complete verbazing en vol zorgen. Waarom heeft hij dit niet eerder met me besproken? Het voelt alsof ik hem niet goed ken.

Liefs A.

Antwoord Lieve

Zijn timing kon niet ongelukkiger zijn, zeg! Ik kan me voorstellen dat je je nu behoorlijk overweldigd voelt. Het is belangrijk om jezelf de tijd te geven om te begrijpen wat dit voor jou betekent. Misschien wil je met een vertrouwde vriend of familielid praten om je gedachten te ordenen. Denk goed na over wat jij wilt en laat je niet onder druk zetten. Je verdient een relatie waarin je je gelukkig en gerespecteerd voelt.

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck