Vraag het aan Lieve: ‘Ik verlang nog steeds naar mijn minnaar’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Lieve Lieve,

Ik heb gevoelens gekregen voor iemand anders. Eigenlijk gaat het best goed tussen mijn partner en mij, maar tussen de lakens is het saai; na de seks valt hij direct in slaap. Drie maanden geleden heb ik een man ontmoet bij yoga. We begonnen stiekem af te spreken, en de chemie was ongelofelijk. Onze geheime ontmoetingen gingen weken door, maar hij maakte er een einde aan toen zijn vrouw erachter kwam. Tot overmaat van ramp heeft mijn man onze berichtjes op de telefoon ontdekt. Hij zegt dat hij me vergeeft, maar stiekem verlang ik naar mijn minnaar terug. Ik zit in tweestrijd en weet niet wat ik moet doen. Help! 

S. uit G.

Antwoord Lieve

Nu je minnaar de affaire heeft beëindigd vanwege zijn vrouw, is het van belang om te accepteren dat deze relatie geen toekomst heeft. Het zal niet makkelijk zijn om over zo’n gepassioneerde affaire heen te komen, maar denk terug aan waarom je ooit verliefd werd op je partner. Als hij bereid is om jouw ontrouw te vergeven, dan is het jouw verantwoordelijkheid om eerlijk te zijn over je behoeften en verlangens. Neem de leiding en toon hem wat jou plezier brengt. Vergeet niet dat goede seks mogelijk blijft met je partner. Werk samen aan een betere relatie en geef jullie liefde een kans om weer op te bloeien.

Tags

VRAAG HET AAN LIEVE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck