Vraag het aan Lieve: ‘Kan die droomcruise ons redden?’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Hoi Lieve,

Ik dacht altijd dat geld niet gelukkig maakte, tot ik overwoog al ons spaargeld uit te geven aan een cruise naar de Caraïben – het gebied waar we ooit onze mooiste herinneringen hebben gemaakt, maar ook waar we het meeste ruzie hebben gehad. Ik weet dat het klinkt als een gekke stap, maar ik denk dat het ons de kans geeft om te ontsnappen aan onze dagelijkse sleur en hopelijk opnieuw verliefd te worden, met uitzicht op de oceaan en margarita’s aan de bar…

Lisanne

Antwoord Lieve

Een vakantie is als een pleister op een gebroken relatie: het verhult de problemen even, maar lost ze niet op. Hoge verwachtingen van romantiek kunnen leiden tot teleurstelling. Je kunt niet verwachten dat je partner op vakantie plotseling verandert in de ideale partner. Kernproblemen verdwijnen niet zomaar, en in feite kunnen ze zelfs verergeren als je 24/7 op elkaars lip zit. Na de vakantie duiken de stress en sleur vaak weer op, tenzij je echt werkt aan het verbeteren van je relatie.

Tags

LIEVE GEEFT ANTWOORD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck