Vraag het aan Lieve: ‘Mijn opgepompte lijf is nep!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Hi Lieve,

Een tijd geleden begon ik in het geheim anabole steroïden te gebruiken om mijn lichaam te transformeren. Nu ben ik flink opgepompt en krijg ik veel complimenten, maar mijn vrouw heeft geen idee dat het niet op eigen kracht is gebeurd. Ik ga kapot, omdat ik van haar hou en eerlijk wil zijn, maar ik ben bang voor haar reactie en teleurstelling. Aan de andere kant weet ik dat het gezond is om anabolen te blijven gebruiken, maar ik wil ook niet mijn bodybuilder-lijf verliezen…

Anoniem

Antwoord Lieve

Aarzel niet om jouw vrouw in vertrouwen te nemen over je ‘geheime wapen’. De risico’s, zoals kanker en hartaandoeningen, mogen niet onderschat worden. Bijwerkingen zoals borstvorming en slapeloze nachten zijn ook geen pretje. Anabolen kunnen ook tot gedragsverandering leiden, zoals prikkelbaarheid en agressie. Het gebruik kan niet alleen je gezondheid, maar ook je relatie in gevaar brengen. Praat met je partner, gebruik die verbale spierballen!

Tags

LIEVE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck