Vraag het aan Lieve: ‘Nu wil ik weg, maar ik ben bang voor de berg schulden die hij achterlaat’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Lieve Lieve,

Ik weet nog hoe ik smoorverliefd op hem werd en zonder aarzelen ja zei toen hij me ten huwelijk vroeg. Onze droomhuwelijksreis naar Gran Canaria veranderde echter snel in een nachtmerrie. Hij bleek niet de man te zijn die ik dacht te kennen, maar eerder een bedrieger die mijn vertrouwen misbruikte. Nu wil ik weg, maar ik ben bang voor de berg schulden die hij achterlaat. Ik sta voor een moeilijke keuze: blijven en lijden of vertrekken en alleen de puinhoop opruimen. Ik weet niet wat ik moet doen, maar ik wil ook vast te blijven zitten in deze leugenachtige liefde.

Anoniem

Antwoord Lieve

Als je liefdesverdriet ervaart, voelt het soms alsof je voor een tweesprong staat: blijven en lijden, of vertrekken en alleen de brokstukken opruimen. Maar wat als er een andere optie is? Wat als je de moed hebt om jezelf op de eerste plaats te zetten? Om jezelf los te maken uit een verstikkende relatie, ongeacht de financiële gevolgen? Het zal niet makkelijk zijn, maar het is wel mogelijk. Je kunt leren om op jezelf te vertrouwen, je eigen kracht te ontdekken en een frisse start te maken. Geef jezelf die kans. Wees niet bang om je eigen geluk na te jagen. Je verdient een leven vol liefde, respect en voldoening.

Tags

LIEVE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck