Vraag het aan Lieve: ‘Ondeugend appje naar de baas gestuurd’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Beste Lieve,

Ik heb een enorme blunder begaan: ik heb per ongeluk mijn baas een bericht vol expliciete details over mijn wilde seksuele fantasieën gestuurd, in plaats van naar mijn nieuwe date. Ik belde hem meteen om de vergissing uit te leggen, maar hij kon er niet om lachen. Sindsdien voel ik me ontzettend ongemakkelijk als ik hem op het werk tegenkom. Mijn carrière en reputatie staan op het spel! Ik heb dringend advies nodig. 

A. uit U.

Antwoord Lieve

Per ongeluk een bericht naar de ­verkeerde persoon sturen, overkomt ons allemaal weleens. Gelukkig heb je snel gehandeld door je baas te bellen en het uit te leggen. Dat toont aan dat je je verant­woordelijk­heid neemt en de situatie serieus neemt. Wellicht kun je nog eens met je baas praten en oprecht je excuses ­aanbieden. ­En wanneer het weer wat rustiger is op het werk, kun je er misschien zelfs om lachen tijdens de vrijdag­middag­borrel.

LEES OOK: 'Vraag het aan Lieve: 'Samen vechten of opgeven?'

Vraag het aan Lieve: ‘Samen vechten of opgeven?’

Tags

VRAAG HET AAN LIEVE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck