Vraag het aan Lieve: ‘Samen vechten of opgeven?’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Lieve Lieve,

Ik heb een geweldige man ontmoet, maar zijn ouders zijn het er niet mee eens. Ze vinden dat ik niet in hetzelfde ‘sociale straatje’ pas en zijn bang dat ik zijn carrière ga verpesten omdat ik niet ambitieus genoeg zou zijn. Toen we besloten om samen te gaan wonen, kwamen ze in opstand. Mijn vriend voelde zich gedwongen om onze relatie te beëindigen. Ik was er maandenlang kapot van. Maar onlangs kwam hij terug en smeekte om ons een nieuwe kans te geven. Hij wil nu tegen zijn ouders ingaan en alles doen om mij terug te winnen. Ik hou nog steeds van hem, maar ik ben in de war.

P. uit D

Antwoord Lieve

Het is begrijpelijk dat je in tweestrijd zit, maar het is goed dat je vriend zich wil verzetten tegen zijn ouders en dat hij bereid is om voor jullie relatie te vechten. Het is belangrijk om te beseffen dat het niet altijd gemakkelijk zal zijn om tegen de mening van zijn ouders in te gaan. Geef jullie relatie de tijd en ruimte om te groeien en te ontwikkelen zonder de druk van zijn ouders. Maar wees ook realistisch over de mogelijkheid dat dit een voortdurend strijdpunt kan zijn in jullie relatie. 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck