Vraag het aan Lieve: ‘SOS: Botox drijft ons uit elkaar!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Dag Lieve,

Mijn vrouw is compleet veranderd sinds ze met pensioen is.
Ze is obsessief bezig met fitness en heeft haar uiterlijk drastisch veranderd met behulp van fillers en botox. Ik steun haar en heb zelfs een thuisgym voor haar opgezet, maar onze intieme band lijdt eronder. Ik voel me jaloers en onzeker door haar focus op haar uiterlijk, en ik vrees dat haar gedrag ten koste gaat van ons huwelijk. Wat moet ik doen?

Anoniem

Antwoord Lieve

Het is belangrijk om open te communiceren en te proberen te begrijpen waarom ze zo gefixeerd is op haar uiterlijk en hoe dit jullie relatie beïnvloedt. Misschien voelt ze zich onzeker over zichzelf of heeft ze behoefte aan een nieuwe uitdaging? Ga het gesprek aan en laat haar weten dat je haar steunt, maar dat je ook behoefte hebt aan aandacht en verbinding binnen jullie relatie. Samen kunnen jullie op zoek gaan naar een evenwicht en manieren om elkaar te ondersteunen op zowel emotioneel als fysiek gebied.  

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck