Vraag het aan Lieve: ‘Zij wil geen lingerie dragen!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Hi Lieve,

Ik heb mijn vriendin al een aantal keren gevraagd of ze lingerie wil dragen als we intiem zijn. Zij weigert dat. Ze vindt het hoerig. Ik begrijp daar niks van. Ik ben toch de enige die haar dan zo ziet? Waarom wil ze me dat plezier niet doen? We kennen elkaar nu een halfjaar en ik vraag me eerlijk gezegd af of het wil zin heeft om samen door te gaan. Als je echt van elkaar houdt, dan is zoiets onschuldigs toch niet te veel gevraagd?

G.J.uit S.

Antwoord Lieve

Bewijs je vriendin het tegendeel. Doe haar een prachtig setje cadeau met een grote strik eromheen en haar lievelingsparfum erbij. Laat de stoute slipjes met open kruis vooral aan je voorbijgaan en kies bijvoorbeeld voor een hipster en een plunge bh. Met Victoria’s Secret zit je altijd goed! Mocht ze zich nog steeds niet prettig voelen in lingerie, probeer dan uit te vissen wat ze wél leuk en spannend vindt in bed. Laat je verrassen en bedenk: het moet voor jullie beiden goed voelen.

Tags

LIEVELIEVE GEEFT ANTWOORD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck