Vraag het Maaike: Help! Ik ben bang voor de vakantie

Door: Tanja Brouwer
29-09-2019

Bang voor de vakantie

,,Ik ga eind oktober ruim drie weken naar Zuid-Afrika. Ik verheugde me erop maar ik heb net een leuke man leren kennen met wie ik een paar weken aan het daten ben. We hebben het geweldig samen. Hij is deze zomer al op vakantie geweest met zijn zoon en ik vertrek volgende week. Dat ik wegga, maakt me onzeker, zal deze afwezigheid de prille relatie wel overleven? Ik wil hem niet te veel claimen en hoop dat het contact niet verslapt. Hoe houd ik het ‘levend’?”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

M.G. uit Z.

,,Door daar de tijd van je leven te hebben. Die ervaringen kun je met hem delen, via WhatsApp of door hem te bellen. Geen enkele man houdt ervan, zeker in het prille beginstadium, dat je je afhankelijk opstelt. Laat zien hoe leuk je het hebt en geniet van de reis. Als het goed zit tussen jou en hem dan is het na terugkomst ook zo. Zie het als een kans elkaar te missen en te voelen hoe diep die nieuwe liefde eigenlijk gaat. Misschien is het achteraf wel perfecte timing. Veel plezier het mooie Zuid-Afrika!”

Meer DenD