Vraagtekens bij onthulling Dave Roelvink: ‘Reclamestunt?’

Vraagtekens bij onthulling Dave
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dave Roelvink onthulde gisteren dat hij twee jaar geleden worstelde met een drank- en drugsverslaving. Hij vertelde er meteen bij dat hij een afkickkliniek is begonnen. ,,Dan lijkt het, en dat vind ik oprecht, een soort commercial”, stelt Albert Verlinde.

Dave bekende gisteren in een openhartige video op Instagram dat hij voor een lange tijd kampte met een drank- en drugsverslaving. Twee jaar geleden heeft hij in een kliniek gezeten, iets wat bijna niemand weet.

Vraagtekens

Dat Dave zich kwetsbaar opstelt en ervoor uitkomt dat hij verslaafd is geweest, wordt dan ook door velen gewaardeerd. Maar in diezelfde video maakt hij direct ‘reclame’ over de afkickkliniek die hij met Najib Amhali is begonnen, waardoor er ook vraagtekens bij zijn verhaal worden gezet.

,,Als je zo diep in de put zit en dat vertelt na twee jaar, dat is op zich prachtig”, begint Albert Verlinde zijn verhaal in Shownieuws. ,,Wat ik alleen oprecht jammer vond, is dat hij er meteen aan koppelde dat hij samen met Najib Amhali die kliniek in Abcoude gaat runnen en dat hij dus hoopt dat hij mensen daar kan helpen.”

‘Een soort commercial’

Volgens Verlinde komt het verhaal daarom over als een reclamestunt. ,,Dan lijkt het, en dat vind ik oprecht, een soort commercial. Waarom maak je het twee jaar en twee maanden later bekend?”, vraagt hij zich af. ,,Van: ‘Wil je ook afkicken? Toevallig heb ik een kliniek in Abcoude, kom daar naartoe!’ Daar had ik een beetje een raar gevoel bij.”

Geld verdienen

Dave deed gisteren ook zijn verhaal in de talkshow van Beau van Erven Dorens. ,,Ik moet wel vragen, sinds we Winston Gerschtanowitz in het programma hebben gehad: verdien je er ook geld mee?”, vraagt Beau, waarop Dave zijn hoofd schudt en zegt dat er nu vooral veel geld ingaat.

Toch is het wel de bedoeling dat hij er op een gegeven moment rond van kan komen. ,,Ik geniet er echt van als we zien wat we doen voor mensen hun leven. Ik wil daar al mijn tijd in stoppen, maar het is gewoon een bedrijf, dus ja: zeker”, concludeert hij.

Tags

ALBERT VERLINDEBEAUBEAU VAN ERVEN DORENSDAVE ROELVINKVERSLAAFDVERSLAVING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck