Vraagtekens bij ‘steenrijke’ vriendin Rico Verhoeven

Rico heeft vraagtekens bij rijkdom vriendin
Door: Charlotte Wijnen
10-03-2022

Rico Verhoeven en Naomy van Beem zijn eindelijk naar buiten getreden als stel. In het programma Steenrijk, Straatarm werd duidelijk dat Naomy prima voor zichzelf kan zorgen en geen man nodig heeft met een vermogen. Maar is ze wel zo rijk als ze in het programma beweerde?

In Steenrijk, Straatarm was te zien dat Naomy samen met haar zoon Isaiah een luxeleven in Amsterdam leidt. In het programma liet Naomy zien hoe ze haar geld bij elkaar heeft gesprokkeld als fitness-influencer op Instagram.

Vraagtekens bij haar rijkdom

Haar weekbudget is volgens het programma 1250 euro. En dat is natuurlijk een hoop geld voor een alleenstaande moeder. Want hoewel ze al samen leek te zijn met Rico op dat moment, kwam hij helemaal niet in beeld.

Ook viel het velen op dat de woning van Naomy weinig in beeld kwam, terwijl we normaal in het programma overspoeld worden door de luxe huizen van de steenrijke deelnemers. Volgens weekblad Weekend is daar een simpele reden voor: Naomy zou niet zo rijk zijn als ze in het programma deed lijken.

Geen koophuis en geen bv

Naomy heeft namelijk geen koophuis maar woont in een huurhuis, iets wat opmerkelijk is voor iemand die zeer vermogend is. Ook heeft ze geen bv maar een eenmanszaak, wat niet wijst op enorme inkomsten.

Waarom Naomy dan gevraagd is voor het programma? Volgens Weekend vonden de makers haar interessant vanwege haar uiterlijk, haar activiteiten op sociale media en haar relatie met Rico. Maar steenrijk is ze dus niet…

Meer DenD