Vragen rond nieuwe droomvilla Meilandjes: ‘Er wordt niet gewerkt aan het huis van Maxime’

Gaat Maxime wel naast haar ouders wonen?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Terwijl de villa van Martien en Erica Meiland in hoog tempo wordt gebouwd, ligt de bouw van de villa van dochter Maxime stil. Het roept een hoop vragen op: verhuist Maxime wel mee?

Op foto’s die weekblad Story heeft gepubliceerd, is te zien dat er druk gewerkt wordt aan de droomvilla van de Meilandjes. Maar volgens een bron wordt er alléén gewerkt aan het deel van Martien en Erica.

Vragen

,,De villa van Martien en Erica wordt momenteel in rap tempo gebouwd. Aan het huis van Maxime, dat naast dat van haar ouders moet komen, wordt echter nog niet gewerkt”, vertelt de bron aan Story. Volgens de bron heeft dat de maken met haar huidige miljoenenvilla in Noordwijk, die nog altijd niet verkocht is. ,,En het is maar de vraag of dat zal gaan gebeuren…”

Maxime’s villa

De villa van Maxime staat te koop voor een bedrag van 2.195.000 euro en volgens Harry Mens staat het optrekje niet bepaald op de meest geliefde locatie in Noordwijk. De villa staat namelijk aan een drukke weg. ,,In een overspannen markt ging de woning van Maxime een jaar of twee geleden wel voor de vraagprijs weg. Nu niet meer”, vertelt hij aan Story. ,,Er is wat meer aanbod nu, dus de mensen zijn wat kritischer.”

Tags

MARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck