Vreselijk verlies voor William en Kate

William en Kate
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een verdrietig bericht vanuit Kensington Palace. Prins William en zijn vrouw Kate hebben een dierbare verloren. Het gaat om de hond van het stel die zondag overleed.

Het verdrietige nieuws word bekend gemaakt op de Instagram pagina van de Britse royals.

,,Helaas is afgelopen weekend onze lieve hond, Lupo, overleden. Hij is de afgelopen negen jaar het hart van ons gezin geweest en we zullen hem enorm missen. – W & C” schrijven de royals bij een foto van hun overleden hond.

Lupo

Bijna negen jaar geleden was daar de eerste gezinsuitbreiding van William en Kate: zij namen een hondje genaamd Lupo in huis. Lupo werd niet zomaar in huis genomen, maar betekende een ware steun en toeverlaat voor het stel.

Kate vertelde dat ze een hondje in huis hadden genomen om door moeilijke tijden heen te komen. Prins William was toen werkzaam bij de luchtmacht en was daardoor vaak wekenlang weg. In een speech vertelde Kate hoe moeilijk ze het daarmee had, al helemaal rond de feestdagen.

,,Vooral tijdens deze tijd van het jaar moet dat heel zwaar zijn,” aldus Kate. Zij namen Lupo in huis zodat Kate zich niet eenzaam zou voelen. Het hondje kwam begin 2012 bij het stel wonen en was een puppy van de hond van de ouders van Kate.

Reacties

Onder de foto reageren velen om William en Kate een hart onder de riem te steken. ,,Heel erg gecondoleerd met dit vreselijke verlies” en ,,Alle honden gaan naar de hemel” luiden de reacties.

LEES OOK:

Meekijken: Wat doet de huishoud(st)er van William en Kate?

Tags

BRITSE ROYALSHONDKATE MIDDLETONOVERLEDENPRINS WILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie