Vreselijk weekend voor Natasja Froger

Ravage in woning Natasja
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Natasja en René Froger hebben een vreselijk weekend achter de rug. Toen ze gisteren thuiskwamen was het een grote ravage in de woonkamer…

,,Fijne zondag allemaal…”, schrijft René op Instagram bij een filmpje waarin de ravage te zien is. ,,Niet zo mooi, hè? Maar je krijgt er zoveel voor terug…”

Ravage

In het filmpje is te zien dat de honden er een enorme puinhoop van hebben gemaakt. Overal ligt papier en andere spullen die ze van de tafel en uit de kastjes hebben gehaald. Kennelijk zijn ze moe van het slopen, want ze liggen allemaal in hun mand te slapen. ,,Haha, allemaal uitgeput”, reageert een volger op de beelden. ,,Geef die hond dan ook wat speelgoed!”, grapt een ander. ,,Ach, heeft Natas weer wat om op te ruimen!”

Verhuizen

Eerder waren René en Natasja nog van plan te gaan verhuizen, maar dat is inmiddels weer van de baan. ,,Het kwam er eigenlijk op neer dat vooral Natas kleiner wilde gaan wonen”, vertelde René onlangs in gesprek met weekblad Privé. ,,Ik heb nooit echt uit ons huis gewild. Maar omdat zij deze plannen had, ging ik erin mee.”

Slapeloze nachten

Hoe serieuzer het plan werd, hoe meer René er tegenop zag om hun optrekje in Blaricum te verlaten. ,,We wonen hier al 28 jaar! Ik was zo bang dat we spijt zouden krijgen. Daarbij hebben we dagelijks zo veel aanloop van de kinderen en kleinkinderen en alle besprekingen voor de Toppers doe ik ook thuis”, legde hij uit. René had er zelfs slapeloze nachten door. ,,Ik heb tegen Natasja gezegd: ‘We kunnen niet kleiner wonen, want we hebben deze ruimte nodig.’ Hoe we wonen, is onbetaalbaar. We hebben er veel gesprekken over gehad en uiteindelijk besloten om niet weg te gaan.”

Tags

NATASJA FROGERRENE FROGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck