Vrienden: ‘Wij hopen dat Frank breekt met Rogier’

Frank en Rogier
Door: Lois Kuhfus
22-10-2020

Het onhandelbare gedrag van Rogier is niet alleen collega’s en kijkers opgevallen, ook vrienden van Frank bijten al een tijd op hun tong. Nu Frank zijn grenzen aangegeven heeft en laat weten dat ook hij Rogier’s gedrag niet meer pikt, kunnen vrienden opgelucht ademhalen. Een goede vriendin klapt uit de school en vertelt hoe zij zich ergerde aan Rogier’s gedrag. ,,Het is gênant hoe hij hem behandelt.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Meningsverschil

Een goede vriendin van Frank kon haar mond niet langer gesloten houden. Zij geeft aan zich al een lange tijd kapot te ergeren aan Rogier’s gedrag. Nu Rogier en Frank elkaar de oorlog verklaard hebben kan ook zij eindelijk haar verhaal kwijt.

Aan de Telegraaf vertelt de goede vriendin dat de relatie al een lange tijd verre van ideaal is. ,,Rogier mag blij zijn dat hij in Frank een man heeft getroffen die geduldig is en die een groot incasseringsvermogen heeft. In feite is er al jaren geen dag voorbij gegaan zónder hoogoplopend meningsverschil.”

Het was zelfs niet mogelijk om een afspraak met hun te maken zónder dat er een conflict ontstond. ,,Rogier heeft de neiging om alles wat Frank zegt en denkt, beter te weten. Ben je bij hen op bezoek of spreek je met hen in de stad af, dan krijgt Frank nooit de kans om uit te praten. Rogier valt hem constant in de rede. Alles wat Frank zegt, weet hij beter.”

Irritaties

Volgens de vriendin hangt er al een lange tijd een enorme spanning tussen de twee. ,,En als Frank over zijn verleden praat, dan zie en hoor je Rogier altijd zuchten en steunen. Hij moet altijd de opmerking plaatsen dat hij die verhalen zo langzamerhand wel kent.”

Zij onthult het moeilijk te vinden om te zien hoe haar vriend Frank behandeld wordt door Rogier. ,,Ik vind het soms vernederend en beledigend hoe Rogier reageert op uitspraken van Frank. Het is vaak gênant hoe hij hem behandelt. Alles draait om hem. Frank is altijd zo wijs om dan zijn mond te houden.”

De maat is vol voor haar. Volgens de vriendin wordt Frank aangeraden om een punt achter de relatie met Rogier te zetten. ,,De echte vrienden van Frank zullen opgelucht ademhalen als hij breekt met Rogier. Maar of hij dat doet, is de vraag.”

De ‘echte vrienden’ van Frank maken zich zorgen om hem. ,,Iedereen in Franks omgeving gunt hem zijn geluk, maar al die mensen vragen zich tegelijkertijd af of hij wel zo gelukkig met Rogier is als hij doet voorkomen. Elke dag dat gekibbel… geen enkel normaal mens houdt dat vol.”

LEES OOK:

Grote zorgen drugsprobleem Rogier: ‘Hij draait door’

Meer DenD