Vriendin Bridget: ‘Zwangerschap zou heel erg dom zijn’

Bridget Maasland
Door: Tanja Brouwer
07-02-2020

Vrienden en familie van André en Bridget hebben verdeelde meningen over hun relatie. Het koppel laat er geen gras over groeien en post veel over hun liefde op Instagram. De moeder van André lijkt blij te zijn met haar nieuwe schoondochter, maar een vriendin van Bridget laat een ander geluid horen. 

Tekst gaat verder onder advertentie

Mijlpaal bereikt

Er gaan geruchten rond dat Bridget zwanger is. ,,De eerste mijlpaal bereikt”, schreef Bridget in een reactie op een afbeelding die de zanger op Instagram postte. Op het plaatje was het Latijnse cijfer 3 te zien. Dit lijkt een directe hint te zijn naar het eerste trimester van een zwangerschap, dat veel mensen als mijlpaal zien. Het is ook zeker niet ondenkbaar dat Bridget zwanger is. Ze is recent gezien bij een verloskundigenpraktijk en tot een aantal jaar geleden had de 45-jarige een sterke kinderwens. Ook haar twintig jaar jongere vriend zou graag nog een keer vader worden.

Een zwangerschap is meestal leuk nieuws, maar een vriendin van Bridget ziet het liever niet gebeuren. ,,Dat zou wel het stomste zijn wat ze op dit moment kunnen doen. Ik mag toch hopen dat André slimmer is dan dat”, zegt de vrouw tegen weekblad Weekend. ,,Laten ze elkaar eerst maar eens echt goed leren kennen. Ze zitten nu nog op hun wolk en met zo’n roze bril op moet je dit soort ingrijpende beslissingen niet nemen.”

Nu al trouwen?

De zwangerschap is niet het enige gerucht dat rondgaat. Ook wordt er beweerd dat de twee snel in het huwelijksbootje gaan stappen. Uiteraard is het afwachten of dit enkel een gerucht is, of dat het koppel ook echt plannen heeft. 

Meer DenD