Vriendin Eva Jinek: ‘Ze wil weer topfit zijn’

Door: DitjesenDatjes
24-05-2019

Acht maanden geleden beviel Eva Jinek van haar zoontje Pax. Samen met haar vriend Dexter zat ze op een roze wolk, maar daar lijkt ze nu vanaf te zijn. Haar lichaam is sinds de zwangerschap veranderd, en dat vindt de journaliste niet leuk.

Topfit

Op televisie zei ze onlangs ‘Zie je hoe slank ik daar nog ben?’, toen ze een foto van zichzelf voor de zwangerschap zag. Natuurlijk was het een aantal kijkers van haar talkshow Jinek ook opgevallen dat Eva wat zwaarder was, maar dat deed niet onder aan haar kwaliteit. Maar nu Jeroen Pauw het stokje van Eva heeft opgenomen en de journaliste een paar maanden vrijaf heeft, is ze volgens een vriendin vastberaden de kilootjes kwijt te raken. ,,Bij de start van haar volgende serie wil ze weer helemaal topfit zijn”, zegt zij tegen weekblad Weekend.

In maart 2018 maakte Eva bekend zwanger te zijn. ‘Stiekem al die tijd aan duopresentatie gedaan’, schreef ze bij een foto van zichzelf op Instagram. En kwartje viel al snel, en velen feliciteerden de destijds 39-jarige Eva. Op 6 september 2018 beviel Eva van haar zoontje Pax Valentijn van der Voorn.  Vooralsnog heeft Eva haar kindje nog nooit laten zien. Enkel een oor van het jongetje staat op een foto die ze postte op haar Instagrampagina.

 

Meer DenD