Vriendin Giel Beelen bedankt Jeroen Latijnhouwers

Malou Brantjes, de kersverse vriendin van dj Giel Beelen, heeft maandag in de uitzending van haar vriend nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers en de luisteraars van Veronica bedankt dat ze Giel overhaalden om mee te doen aan First Dates VIPS. “Bedankt dat jullie Giel overtuigd hebben om mee te doen”, zei ze.

Giel en Malou keken in de ochtendshow op Veronica terug op First Dates VIPS dat vrijdag op televisie werd uitgezonden. Beiden spraken uit dat ze nog steeds gek op elkaar zijn en dat er waarschijnlijk nog “veel dates” volgen. Waarom Giel Malou zo leuk vindt, kon de dj niet precies uitleggen. “Het is gewoon het totaalplaatje, er is chemie”, aldus Giel.

In september vond Giel het nog een belachelijk idee toen hij werd gevraagd om mee te doen aan de eenmalige editie met BN’ers. “Ik heb die gast natuurlijk uitgelachen aan de telefoon”, stelde hij. Maar Beelen ging er toch nog over nadenken op aandringen van zijn luisteraars en sidekick Jeroen Latijnhouwers.

Volgens de nieuwslezer had Giel niets te verliezen: “Je kunt gratis eten, je hebt een leuke avond en je komt weer eens onder de mensen. Misschien zit daar wel de vrouw van je leven tussen.”

 

BuzzE