Vriendin Temptation Island-deelnemer Karim plotseling overleden

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Verdrietig nieuws voor Temptation Island-ster Karim. Zijn vriendin is plotseling overleden. Dit heftige nieuws maakte de 25-jarige Karim bekend op zijn sociale media.

‘Alles staat plots stil’

,,Mijn vrouw, mijn beste vriend, mijn alles!”, begint de voormalig verleider op zijn Instagram. ,,Alles staat plots stil voor mij. Ik ben gebroken door jou liefde en onze band die wij hadden samen. Er gaat een stukje leven van mij mee met jou”, vervolgt Karim.

Tekst gaat verder onder de video en foto’s.

Trots op de relatie

De twee waren enorm verliefd en deelden een tijd geleden nog foto’s van hun vakantie samen. Wat de oorzaak is van het overlijden is niet bekend. In een nieuwe Instagram update geeft Karim aan dat hij enorm trots was op de relatie. ,,Ik ben niet diegene die steeds foto’s moet plaatsen om ons te bewijzen of the showen. Maar ik wil laten zien hoe trots ik ben dat jij bij mij was, hoe mooi onze relatie was! Zo happy, gelukkig en positief dat we waren”, aldus Karim.

Tekst gaat verder onder de foto.

Steun

Karim krijgt veel steun in reacties op zijn Instagramberichten. ,,Sterkte broeder”, reageert Kosso met een hartje. ,,Heel veel sterkte. Uit het oog maar niet uit het hart”, aldus ene Niki.

Tags

KARIMTEMPTATION ISLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck