Vrijheid blijheid: Geraldine Kemper danst topless op het strand

Geraldine Kemper
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Geraldine Kemper is niet vies van een beetje bloot. Dit werd al duidelijk toen zij naakt poseerde voor de LINDA, maar de presentatrice plaatst ook met enige regelmaat een ‘blootfoto’ van zichzelf op Instagram. Dit keer is het een filmpje waarin Geraldine topless met vriendinnen op het strand danst.

https://www.instagram.com/p/CE1E3MLB4ra/

Vakantie

Terwijl Geraldine geniet van de laatste momenten van haar vakantie, worden haar volgers getrakteerd op een vrolijk zomers fragment. Op het filmpje is zij duidelijk topless te zien met drie vriendinnen terwijl zij staan te dansen in de zonsondergang. Geraldine kan op een hoop lovende reacties rekenen na het filmpje: ,,Jaloers op die zee….mooi uitzicht heeft ie ” schrijft een volger lachend. Ook Collega’s Tess Milne en Jan Versteegh reageren: ,,Wauwieeee ” en ,,Paradijsje!”.

LEES OOK:

Leontine deelt sexy foto op Instagram

Ook deze BN-er gaat met de billen bloot

Vlogger Enzo Knol neemt een voorbeeld aan Geraldine en plaatst ook een pikant kiekje op zijn Instagram. Op de foto gaat hij met de billen bloot in een gebergte in Oostenrijk. Knol kan op wat minder lovende reacties rekenen dan Geraldine: ,,Je zou maar door de bergen aan het lopen zijn en dan kom je enzo tegen ” luidden de reacties. De meeste van zijn volgers vinden het een hilarische foto: ,,leipe kontent ouwe ” schrijft rapper Maradonnie lachend.

https://www.instagram.com/p/CEy-fEeAxiE/

Tags

ENZO KNOLGERALDINE KEMPERINSTAGRAMNAAKTFOTO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck