Vrouw die prins Harry ontmaagde doet na 21 jaar haar verhaal

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

De nu 40-jarige Sasha Walpole zou de vrouw zijn geweest bij wie de Britse prins Harry jaren geleden zijn maagdelijkheid verloor. De tabloid Daily Mail heeft een exclusief interview gepubliceerd waarin ze vertelt over de gebeurtenis uit 2001.

Vernederend avontuurtje

In zijn boek Spare beschrijft de hertog van Sussex zijn eerste seks met ‘een oudere dame’ was, die ‘heel veel van paarden hield’. De prins beschrijft het in zijn boek verder als een ‘vernederend’ avontuurtje, omdat het moment zich voordeed deed in de buitenlucht.

“Ik besteeg haar snel, waarna zij me een tik op de billen gaf en me vasthield. Een van mijn fouten was dat ik het liet gebeuren in een veld, net achter een drukke pub. Ongetwijfeld hebben mensen ons gezien”, aldus Harry. 

“Ik heb het 21 jaar lang geheimgehouden”

Tot nu toe was onbekend wie deze ‘oudere vrouw’ was. Maar nu doet de desbetreffende vrouw haar verhaal. De vrouw blijkt maar twee jaar ouder te zijn dan Harry, en is op dat moment bovendien (net zoals Harry) nog een tiener. De twee zijn goede vrienden en kennen elkaar vanwege hun gezamenlijke interesse voor paarden. Sasha weet naar eigen zeggen niet dat Harry op dat moment nog maagd was.

In het interview met Daily Mail vertelt Sasha dat ze wel verbaasd is dat Harry deze anekdote in zijn memoires op heeft genomen. “Ik heb het 21 jaar lang geheimgehouden en ik zou er niks over hebben gezegd als hij het niet had opgeschreven”, stelt ze. “Het was zo lang geleden, we waren nog tieners. Voor mij boeide het niet zoveel, omdat ik het al zo lang wist.”

Spontane en sprankelende seks

Ook onthult ze dat Harry de eerste stap zette, wat vervolgens leidde tot hun ‘spontane en sprankelende’ seks in een veld achter The Vine Tree pub in het dorp Norton in Wiltshire. En blijkbaar was zijn bodyguard tijdens deze gebeurtenis in een geleende Ford Fiesta op zoek naar de prins.

Het gebeurde op haar negentiende verjaardag. Toen het feest klaar was, vroeg de jonge prins haar: “Zullen we gaan roken?” Waarna ze naar een aangrenzend veld slopen om hun sigaret uit het zicht van zijn beveiligingsdetail te houden.

“Hij begon me te kussen”, herinnert ze zich. “Het was hartstochtelijk, intens. We wisten het allebei. Het ging vrij snel van een kus naar de vloer.”

Na de gebeurtenis ging Sasha terug over het hek, de biertuin in. “Mijn vrienden zagen me en begonnen te lachen. Ik had mijn riem niet om en dat is nogal duidelijk als je een beetje slordig terugkomt van een veld.”

Lees het hele interview met Sasha Walpole hier:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11713609/Im-older-woman-took-Harrys-virginity-Digger-driver-Sasha-Walpole-40-comes-forward.html

Tags

DAILY MAILHARRYSPARE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck