Vrouw Jan des Bouvrie eert overleden echtgenoot

Monique des Bouvrie
Door: Eva Steins
05-10-2020

Interieurontwerper en societyfiguur Jan des Bouvrie overleed dit weekend op 78-jarige leeftijd. Heel Nederland staat stil bij het overlijden van deze legende. Nationaal en internationaal werd hij geroemd om zijn ontwerpen. Jan stierf in de armen van zijn vrouw Monique, die haar echtgenoot vandaag eert.

Ziektebed

Jan des Bouvrie was al een geruime tijd ziek, de interieurontwerper leed onder meer aan prostaatkanker. Na een lang ziektebed overleed hij dit weekend op 78-jarige leeftijd.

Bekende Nederlanders reageren geschrokken op zijn overlijden. Gordon reageerde totaal verslagen op het nieuws. ,,In shock door het overlijden van een van Nederlands markantste personen. Hij was een vriend maar ook een raadgever, ik luisterde vaak naar hem,” vertelt de zanger. ,,Ik ga hem zo vreselijk missen en wens Monique en de rest van de familie zoveel liefde en kracht om deze machtig mooie vent te kunnen missen.”

Ook Fred van Leer heeft het enorm zwaar met zijn overlijden. Hij schrijft ‘misselijk te zijn van verdriet.’

Monique

Jan des Bouvrie overleed in de armen van zijn vrouw Monique. Zij waren 34 jaar getrouwd en kregen twee kinderen samen. Jan had nog twee kinderen uit een eerder huwelijk.

Monique plaatst een prachtige foto van haar overleden echtgenoot op haar Instagram en eert hem op deze manier.

Monique kan op een hoop steun rekenen van BN-ers en volgers onder haar bericht. Nicolette van Dam schrijft emotioneel onder het bericht:

,,Lieverd, groot gemis om je maatje en grote liefde te moeten missen ❤️❤️❤️ Denken aan jou en de kinderen ❤️❤️❤️ ”

Ook Leontine ruiters steekt Monique een hart onder de riem:

,,Lieve Monique, wij wensen jou en je lieve kinderen heel veel sterkte. We denken aan jullie ❤️❤️❤️❤️. ”

LEES OOK:

De koning van het wit Jan des Bouvrie overleden

Meer DenD