Vrouw John Legend raadt Amsterdams eettentje aan bij 38 miljoen volgers, eigenaar weet van niks

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Zanger John Legend en zijn vrouw Chrissy Teigen waren een dagje in Amsterdam na zijn optreden op het North Sea Jazz Festival in Rotterdam Ahoy. Bij een broodjeswinkel midden op het Museumplein at Teigen ‘de lekkerste worst ooit’, vertelt ze aan haar 38,5 miljoen Instagram-volgers. Terwijl de kioskmanager nog niets af weet van de ultieme reclame…

Echt de beste braadworst die ik ooit heb gehad met het beste geroosterde zachte brood bij de Food Crib-stand in Amsterdam”, schrijft Chrissy Teigen bij een foto waar ze al smullend met de worst poseert. Ze legt zelfs uitgebreid uit aan haar volgers waar dit eettentje precies zit met routebeschrijving: ,,Vlakbij de Van Gogh-cadeauwinkel, genesteld tussen de cadeauwinkel op het plein en het museum”. Betere reclame bestaat er bijna niet.

Waarschuwing

Hoe wereld beroemd John Legend en topmodel Chrissy zijn, doet het bij kioskmanager Bodhi Wielhouwer niet een belletje rinkelen, laat hij aan het AD weten. ,,Ik dacht nog: wat heeft die een mooie vrouw’’, lacht hij. ,,Ik waarschuwde haar nog voor onze ijskoffie”, vertelt Wielhouwer. ,,Want dit is de beste ijskoffie die je ooit zult drinken, dit gaat je leven veranderen”, zei hij tegen haar.

De AD-journalist vraagt of dit onderling is afgesproken. Bodhi zweert van niet. Logisch ook, want bij een influencer met een miljoenenbereik kan zo’n publicatie tienduizenden euro’s kosten.

Rihanna

Dit is niet de eerste keer dat er een beroemdheid bij zijn tent langskomt. Zo zijn er vaak BN’ers te vinden en heeft hij twee jaar geleden zelfs Rihanna te gast gehad. Toch is hij erg blij met de publicatie van Chrissy Teigen. ,,Stiekem hoopten we het al. Het is geweldig”. Hij zegt wel een steuntje in de rug te kunnen gebruiken na de moeilijke corona-jaren.

Tags

AMSTERDAMCHRISSY TEIGENJOHN LEGEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck