Vrouw Najib Amhali openhartig

Najib
Door: Lies Jansen
30-05-2020

Het zijn een heftige paar jaar geweest voor Najib Amhali. De cabaretier belandde in 2018 in een heftige depressie, met alcohol-/ en cocaïneverslaving tot gevolg. Nadat bij zijn moeder borstkanker werd geconstateerd, ging het gauw bergafwaarts met Najib. In 2019 werd hier al meer over bekend, maar nu vertelt zijn vrouw, Niama, openhartig over deze periode aan RTL Boulevard: ,,Als ik tijdens het slapen even wakker werd en door het huis sliep, was Najib nog wakker. Toen dacht ik al: dit is vreemd.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Lege wodka flessen en borden cocaïne

Deze maand zal de biografie over Najib verschijnen in de boekhandel. Naar aanleiding van de biografie vertelt Niama aan RTL Boulevard, dat er in die periode echt wel belletjes gingen ringelen. Maar die periode blijkt nu nog wel heftiger dan men voorheen had bedacht. ,,Hele lege flessen wodka, wat je eigenlijk in een avond stappen nog niet op krijgt”, vertelt Niama. Maar daar bleef het niet bij. ,,En toen vond ik een bord onder de bank en dan dacht ik… wat ligt daar op? Dat bleek dan Coke te zijn.”

Afgekickt?!

Afkicken was een pittige opgaven. De cabaretier bezocht verschillende klinieken, waaronder ook enkele in het buitenland. Nu is Najib al een paar maanden clean, vertelt hij aan RTL Boulevard: ,,Het is gewoon een ziekte… Maar nu voel ik me goed.”

Meer DenD