Vrouw OML’er Roy ingestort op vakantie

Annick helemaal ingestort op vakantie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Annick en Roy, bekend van Over Mijn Lijk, zijn momenteel samen met zoontje Scott op Curaçao. En hoewel het gezin probeert te genieten van de vakantie, is Annick afgelopen weekend ingestort.

Annick en Roy zijn naar Curaçao gevlogen en zoals we van Annick gewend zijn, deelt ze er alles over met haar volgers op Instagram. Maar dit keer krijgt het gezin ook op vakantie te maken met tegenslagen. Niet omdat het niet goed gaat met Roy, maar omdat het niet goed gaat met Annick. ,,Hele fijne bedjes gescoord bij Mambo, maar een paar uur erna begaf mijn lichaam het”, schrijft Annick in Instagram Stories. ,,Misselijk, maar vooral vreselijk moe en uitgeput.”

Huilen

Wat is er met Annick aan de hand? ,,Ik kan alleen maar huilen en voel een soort van faal gevoel, omdat ik graag wil genieten van de tijd met Scott en Roy”, legt ze uit. ,,’Waarom nu?’, vraag ik mezelf dan af. Komt dan toch alles eruit? Maar wat komt er dan uit?”

Pittige tijd

Annick vermoedt dat het stress is. ,,Want er spookt alleen maar door mijn hoofd: Ik wil hiervan genieten, alsjeblieft niet nu want er komt zo’n pittige tijd aan.” Gelukkig kan ze op steun rekenen van haar man Roy, die tegen haar zei dat ze terug moest gaan naar de hotelkamer om rust te nemen. Maar helaas werkt het niet. ,,Ik lig nu in bed en voel alleen maar onrust. Hoe lang gaat dit duren? Kan ik morgen wel wat leuks doen? Ik begrijp dat ik die gedachtes uit moet schakelen en naar mijn lichaam moet luisteren, maar dat past niet bij mij.”

Voor zichzelf kiezen

Gelukkig gaat het de volgende dag al iets beter en kan Annick weer genieten van de vakantie. ,,Elke dag is een leer”, schrijft ze op Instagram. ,,Zo heb ik deze vakantie geleerd om echt vaker voor mezelf te kiezen. Dat zal niet zo gemakkelijk zijn als dat ik het nu schrijft maar ik ga zeker mijn best doen. Ik geniet in ieder geval enorm van deze vakantie en vooral van mijn prachtige gezin.”

Tags

OMLOVER MIJN LIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck