‘Vrouw in het paars’ op het spoor. Mogelijke sleutel tot doorbraak in zaak Maddie McCann.

Door: DitjesenDatjes
06-11-2017

Er lijkt een nieuwe doorbraak te zijn in de zaak van de ontvoering van Madeleine McCann. Volgens Britse detectives is er mogelijk een ‘sleutelpersoon’ gevonden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het gaat om de ‘vrouw in het paars’, zoals ze wordt genoemd. De vrouw is de echtgenote van een veroordeeld overleden pedofiel. Het stel zou zijn gezien in de buurt van het vakantiehuis waar de toen driejarige Maddie McCann in 2007 verdween.

Opvallend

Enkele ooggetuigen verklaarden dat ze destijds een man en een vrouw die in het paars gekleed was hadden gezien. Ze zouden vlakbij het vakantiehuisje hebben rondgelopen, ongeveer 90 minuten voordat de peuter verdween. Volgens een ooggetuige viel het heel erg op omdat het koppel alleen naar het vakantiehuisje keken. Toch is er destijds niks met de verklaring van de ooggetuige gedaan.

Onlangs namen de detectives de getuigenverklaringen onder de loep, en zo zijn ze op het spoor gekomen van de ‘vrouw in het paars’ en haar man, de veroordeeld pedofiel was. Destijds was het echtpaar in de buurt van het vakantiehuis aan de slag als huishoudelijke hulp, maar de onderzoekers denken dat de vrouw die een Bulgaarse achtergrond heeft weer naar haar thuisland is gevlucht. Daar is het Britse team dan ook naartoe, om de vrouw die misschien wel dé sleutel is in de verdwijningszaak op te sporen.

Medium

Een helderziende die de politie vaker helpt bij zaken heeft tegen de detectives gezegd dat Maddie is ontvoerd door een dikke vrouw en dat ze nog steeds in leven is. Het 73-jarige medium heeft de ouders van Maddie ontmoet en zei tegen hen “Ik heb een natuurlijke gave om te voelen en dingen te zien. Daarom weet ik dat Madeleine nog leeft.”

Meer DenD